Expats

Als expat zal u niet of nauwelijks kunnen genieten van een gewaarborgd inkomen   een overlijdensdekking of van pensioenopbouw via een sociale zekerheid of een lokaal groepsverzekeringsplan gedurende het verlengd verblijf dat misschien wel tot uw pensioenleeftijd kan duren.                                                   

Naast de dekking van de medische kosten is het aangewezen om ook deze zaken goed te regelen en u te verzekeren van een onbezorgd leven tijdens deze periode of na het afsluiten ervan , bijvoorbeeld bij pensionering.  A & V Consult levert advies en oplossingen!                                                

 

Indien u als Belgische werkgever internationale werknemers (expats) in loondienst heeft (zowel in België als in het buitenland) kan u beroep doen op ons kantoor.  
Wij zorgen ervoor dat uw administratieve last maximaal verdwijnt en uw werknemers met een gerust gemoed hun beroepsactiviteiten kunnen uitvoeren. Een internationale hospitalisatieverzekering biedt u de volgende voordelen:

Volledige terugbetaling ambulante zorgen binnen de 48 uur
Derde betalers systeem met een medische kaart.
Tandbehandelingskosten
Repatriëring
Vrije keuze dokter en hospitaal
24 op 24 bijstand in 6 wereldtalen

Aanpassen van uw huidige Belgische verzekeringspakket indien u tijdelijk of definitief in het buitenland verblijft.  We kunnen uw verzekeringen op maat afstellen zodat u steeds gedekt bent conform uw behoeften. 

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende offerte?